ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

Αγαπητοί υποψήφιοι του ΓΕ.Λ Λιμεναρίων, την Κυριακή 14 Ιούνη θα τελεστεί στην εκκλησία Μεταμορφώσεως του Σωτήρα στα Λιμενάρια, στις 18:00 μ.μ, παρακλητική δέηση για την επιτυχία σας στις Πανελλαδικές εξετάσεις. Όποιος επιθυμεί, μπορεί να παραστεί.

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΓΙΑ ΛΙΜΕΝΑΡΙΑ
Σωτήρας 7:00 π.μ, Χωριό Καλλιράχης 7:15. Χωριό Μαριές 7:00, Σκάλα Μαριών 7:15, Θεολόγος 7:00, Ποτός 7:15
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Σωτήρας, Καλλιράχη, Μαριές 13:15, Θεολόγος, Ποτός 12:20 μέχρι Ποτό και από Ποτό για Θεολόγο 13:10

Διευκρινίζεται ότι οι υποψήφιοι:

α) Προσερχόμενοι στις αίθουσες εξετάσεων επιτρέπεται να φέρουν μαζί τους στυλό ΜΟΝΟ ανεξίτηλης μελάνης (μαύρο ή μπλέ), μολύβι, γομολάστιχα, γεωμετρικά όργανα και μπουκαλάκι με νερό ή αναψυκτικό. ΤΟ ΜΟΛΥΒΙ γενικά ΔΕΝ επιτρέπεται στις απαντήσεις, παρά ΜΟΝΟ αν το διευκρινίζουν οι οδηγίες των θεμάτων.

β) Γίνονται δεκτοί στις εξετάσεις με βασικό αποδεικτικό στοιχείο το Δελτίο εξεταζομένου και δεν είναι απαραίτητο να έχουν άλλο αποδεικτικό στοιχείο (ταυτότητα ή διαβατήριο). ΠΡΟΣΟΧΗ την πρώτη ημέρα εξετάσεων θα δοθεί στους μαθητές του Λυκείου μας το Δελτίο εξεταζομένου .

γ) Οι υποψήφιοι θα πρέπει να τηρούν τα μέτρα προστασίας (λόγω covid-19 ). Συγκεκριμένα: -ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΟΣΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ, ΝΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 ΜΕΤΡΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ
-ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΣΤΑ ΘΡΑΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ
-ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΑ ΤΟΣΟ ΠΡΙΝ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΣΑΣ , ΣΑΣ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.