ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΗΣ Γ΄ΛΥΚΕΙΟΥ ΤΟΥ ΓΕ.Λ ΛΙΜΕΝΑΡΙΩΝ

Παραθέτουμε την οικονομική προσφορά του γραφείου Herodotus Tours που επιλέξαμε για την πραγματοποίηση της σχολικής εκδρομής της Γ΄Λυκείου του σχολείου μας.

Από το Γραφείο του σχολείου.

Αξιότιμοι κύριοι/κυρίες της επιτροπής αξιολόγησης,

Παρακάτω θα βρείτε την ειδικά διαμορφωμένη προσφορά μας, σύμφωνα με τις υπηρεσίες που ζητήσατε στην εκδήλωση ενδιαφέροντος σας, η οποία περιέχει λύσεις και προτάσεις για την καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών σας, με το καλύτερο δυνατό κόστος. 

Κάθε σκέλος της προσφοράς περιέχει ανάλυση προϊόντων και υπηρεσιών, με σεβασμό στην λεπτομέρεια και την ευκολότερη κατανόηση από την επιτροπή, πάντα μέσα στα πλαίσια της κείμενης νομοθεσίας αλλά και στις προ απαιτούμενες από την επιτροπή σας, υπηρεσίες.

Σε κάθε περίπτωση το τμήμα που ασχολείται με το κομμάτι του σχολικού τουρισμού, βρίσκεται στην διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή αποσαφήνιση των προσφερόμενων υπηρεσιών.

Παρακάτω θα βρείτε τις υπηρεσίες που περιλαμβάνει η προσφορά μας και στην συνέχεια τις επιλογές σε προϊόντα, στον τιμοκατάλογο που ακολουθεί. 

Παρεχόμενες Υπηρεσίες:

● Μεταφορά από το λιμάνι της Καβάλας ή της Κεραμωτής προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία» και αντίστοιχα στην επιστροφή.

● ΠτήσηCHARTERμε Ελληνική Αεροπορική εταιρείαELLINAIRγια την διαδρομή Θεσσαλονίκη-Μπρατισλάβα και στην επιστροφή Μόναχο-Θεσσαλονίκη με την AEGEANAIRLINESμε δωρεάν αποσκευή 20kg και χειραποσκευή 8kg ανά επιβάτη. HETAIΡΕΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΠΤΗΣΗCHARTER ME THN ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ «ELLINAIR» ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΡΟΣ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ.

09/03/20              Θεσσαλονίκη-Μπρατισλάβα     12:00     ELLINAIR             

14/03/20              Μόναχο-Θεσσαλονίκη                 19:40     AEGEANAIRLINES

● Περιηγήσεις – Ξεναγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενολεωφορείο, ελεγμένο σύμφωνα με τους ευρωπαϊκούς νόμους για την πραγματοποίηση του  προγράμματος που θα συμφωνηθεί με την επιτροπή εκδρομής. Η εταιρεία μας διαθέτει πολυτελή ιδιόκτητα λεωφορεία ελεγμένα σύμφωνα με την νέα Ευρωπαϊκή οδηγία, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ασφάλεια των εκδρομέων-μαθητών. Επίσης διαθέτουμε τους πλέον έμπειρους οδηγούς οι οποίοι είναι πολύ καλοί γνώστες των Ευρωπαϊκών δρόμων και των ιδιαίτερα υψηλών απαιτήσεων μιας σχολικής εκδρομής.

Δωρεάν Ημερήσια Εκδρομή στο Κάρλο Βιβάρι.

● Διαμονή στο ξενοδοχείο της επιλογής σας για πέντε (5) διανυκτερεύσεις στη Πράγαμε ημιδιατροφή και μία (1) διανυκτέρευση στη Θεσσαλονίκημε πρωινό, σε τρίκλινα κατά βάση δωμάτια για τους μαθητές και μονόκλινα για τους συνοδούς εκπαιδευτικούς.

● Ομαδική ταξιδιωτική ασφάλιση καθώς και ασφάλιση αστικής ευθύνης tour operator/διοργανωτή. (Ισχύει για όλους τους συμμετέχοντες)οι παραπάνω υπηρεσίες ασφάλισης και ειδικότερα ή Ασφάλιση αστικής ευθύνης, εκτός από απαραίτητες για την ομαλή διεξαγωγή μίας εκδρομής, είναι υποχρεωτικές από την κείμενη νομοθεσία. (Αναλυτικές παροχές θα βρείτε στο ένθετο των εγγράφων αξιολόγησης, όπου θα βρείτε το συμβόλαιο με την ασφαλιστική εταιρία).

● Ημιδιατροφή (πρωινό και ένα γεύμα) καθημερινά στο εστιατόριο του ξενοδοχείου στη Πράγα.

● Πρωινό στο εστιατόριο του ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη.

● Έμπειρος συνοδός της εταιρείας μας, κατά την διάρκεια της εκδρομής σας. Η εταιρεία μας συνεργάζεται κάθε χρόνο με επιλεγμένους ξεναγούς – συνοδούς πάντα με κριτήριο τις πλούσιες γνώσεις τους και την εξυπηρέτηση των σχολείων πελατών μας, κάτι που καταδεικνύουν και οι ευχαριστήριες επιστολές των λυκείων που ταξίδεψαν μαζί μας τα τελευταία χρόνια.

● Δωρεάν συμμετοχή των συνοδών εκπαιδευτικών.

Σημαντικές σημειώσεις:

● Για το ποσό που θα συμφωνηθεί, θα κοπούν αποδείξεις για τους εκδρομείς.
(Στις τιμές της προσφοράς συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ).

● Οι τιμές της προσφοράς έχουν υπολογισθεί σύμφωνα με των αριθμό των συμμετεχόντων που αναφέρεται στην προκήρυξη του σχολείου, κάθε σημαντική αλλαγή θα επηρεάσει την τελική τιμή. (Η τελική τιμή θα συνυπογραφεί στο μεταξύ μας συμβόλαιο).

● Όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι των ξενοδοχείων (εστιατόρια, μπαρ, πισίνες κ.λπ.) θα βρίσκονται στη διάθεση των εκδρομέων. Τα προτεινόμενα ξενοδοχεία πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις για τη σωστή διαμονή των μαθητών (καθαριότητα, θέρμανση, ζεστό νερό κ.λπ.).

● Σε περίπτωση που δεν θα πραγματοποιηθεί η εκδρομή λόγω ανωτέρας βίας (εκλογές, καιρικές συνθήκες) δεν θα υπάρχει οικονομική επιβάρυνση για το σχολείο.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΠΡΑΓΑΣ Με Ημιδιατροφή ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Με Πρωινό ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ 7 ημέρες
Olympik Hotel 4* www.olympik.cz Aegeon Hotel 3* www.aegeon-hotel.gr or Avalon Hotel 4* www.avalonhotel.gr 509€
Step Hotel 4* Sup www.wellness-hotel-step.cz 534€

Σημαντικές σημειώσεις:

  1. Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται ο Νέος φόρος διαμονής όπου καταβάλλεται στα ξενοδοχεία της Πράγας κατά το checkin.(Ενδεικτικά 0,90€ κατ’ άτομο ημερησίως)
  2. Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται ο Νέος φόρος διαμονής όπου καταβάλλεται στα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης κατά το checkin.(Ενδεικτικά: ξενοδοχείο 3*=1,50€, ξενοδοχείο 4*=3€ // ανά δωμάτιο)

Παροχές για κάθε γονέα μαθητή που συμμετέχει στην εκδρομή:

● 41 δώρο-επιταγές αξίας 100€  το ζευγάρι για Αεροπορικά Πακέτα Εκδρομών ΕξωτερικούΔιοργάνωσης Herodotus Tours  με δυνατότητα χρήσης  στην διάρκεια ενός χρόνου.

Βρισκόμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία η διευκρίνιση.

Με εκτίμηση,